Cam. Joan Vila

 Organitzat per l'Esplai Safa de Manresa
 Per més informació, podeu accedir a la nostra pàgina

  Esponsors

Qui som?

Som l'Esplai Safa de Manresa, antic Mijac Safa. Un centre dedicat a l’educació en el lleure infantil i juvenil a través del voluntariat.

Des de fa més de vint anys organitzem una caminada popular. La primera vegada es va dur a terme com un dels actes que es va realitzar en la celebració del 30è aniversari del centre. Amb la intenció que tingués una continuïtat i que fos una forma de recordar la elaborada tasca educativa d’en Joan Vila i Sallent. En les darreres edicions, l’acte ha anat millorant els resultats, arribant a més de 250 participants en les darreres edicions.

La caminada és una manera que, any rera any, puguem recordar la figura d’un company, amic, monitor i savi excursionista... senzillament en Joan. Pretenem tornar a despenjar les xiruques que en Joan ens va deixar. Unes xiruques que van més enllà d’una simple caminada. Unes xiruques que són una forma d’entendre la vida, una forma de veure les coses i saber apreciar allò senzill, simple i essencial que sovint emmascara un món cada dia més superficial, ple d’aparences i d’artificialitat.Cam. Joan Vila
caminada