Cam. Joan Vila

  Avís legal


Informació legal

Esplai Safa de Manresa

Responsable

Anna Caballero Benito

Direcció:

C/Sant Cristòfol 44-46 08243 Manresa

Domini: www.caminadajv.catContacte

http://esplaisafa.com

caminadajv@gmail.com

Condicions generals d’ús d’aquest Web

 • Aquesta web i tots els continguts que hi figuren incloent textos, imatges i icones que són propietat del Esplai Safa – Caminada Popular Joan Vila i dels sponsors que patrocinen la caminada.

 • S’autoritza a la visualització, impressió i la descàrrega dels continguts parcialment sempre i quan sigui amb la finalitat d’obtenir informació i/o serveis que ofereix el Esplai Safa – Caminada Popular Joan Vila exclusivament per a caràcter personal i privat. Queda prohibida de manera expressa qualsevol altre tipus d’utilització, modificació ja sigui total o parcial del seu contingut.

 • Esplai Safa – Caminada Popular Joan Vila no garanteix possibles errors de connexió, i la inexistència d’interrupcions mentre s’utilitzi la web, ni que el contingut que hi figura estigui actualitzat, encara que vetllarà per evitar-los, arranjar-los i actualitzar-los respectivament.

 • L’accés a la web i l’utilització de la informació que hi figura n’és responsable única i exclusivament l’usuari. Esplai Safa – Caminada Popular Joan Vila no es farà responsable de cap dany, conseqüència o perjudici que puguin derivar-se de l’esmenat accés i utilització de la informació.


 • Esplai Safa – Caminada Popular Joan Vila tampoc es farà responsable:

  • Dels possibles errors de seguretat que es puguin produir, ni dels possibles danys que puguin sorgir al sistema informàtic de l’usuari (ja sigui hardware i/o software), dels fitxers o documents que estiguin emmagatzemats a l’esmentat equip, com a conseqüència de la presència de virus a l’ordinador de l’usuari utilitzat per la connexió als continguts i serveis d’aquesta web, d’un mal funcionament del navegador o de l’ utilització de versions no actualitzades del mateix.

  • De qualsevol tipus de dany o perjudici derivat de la concessió així com dels continguts d’enllaços de tercers que figurin a la web, ja que Esplai Safa – Caminada Popular Joan Vila no pot garantir l’absència de virus i altres elements en els mateixos, que puguin alterar o malmetre el sistema informàtic de l’usuari (ja sigui hardware i/o software), dels fitxers o documents que estiguin emmagatzemats a l’esmentat equip, excloent qualsevol tipus de responsabilitat causada a l’usuari per aquest motiu. Tampoc no es fa responsable dels danys que es puguin ocasionar degut a bloquejos o sobrecàrregues de les línies telefòniques o sobrecàrrega ens els sistemes d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com també els danys que puguin ser ocasionats per terceres persones mitjançant intromissions no permeses per l’usuari i evidentment alienes al Esplai Safa – Caminada Popular Joan Vila


 • En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter Personal 15/1999, l’informem que, les dades que vostè ens proporcioni pròpies o de tercers, poden ser incorporades a fitxers informatitzats i/o manuals del Esplai Safa – Caminada Popular Joan Vila, per poder-li oferir els nostres serveis, les quals no seran comunicades a tercers, sense la seva prèvia autorització, excepte en el cas que el Esplai Safa hagi de complir amb un deure legal.


 • Amb l'acceptaciу de les condicions, vostè consenteix de forma expressa, que les seves dades i de tercers siguin tractades pel Esplai Safa – Caminada Popular Joan Vila, en la forma anteriorment indicada, comprometent-se el Esplai Safa a vetllar per la seva confidencialitat.


 • Qualsevol afectat podrà en tot moment, fer us del seu dret, d’accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a les Dades Personals, comunicant-ho, per escrit, a la següent adreça: C/ Sant Cristròfol 44-46 08243 de Manresa o bé, mitjançant correu electrònic a caminadajv@gmail.com


 • Esplai Safa – Caminada Popular Joan Vila es reserva el dret de, modificar, rectificar, suprimir, sense avís previ i en qualsevol moment, el disseny, configuració i continguts de la web, així com també, els serveis que pugui oferir.


 • L’accés i l’ús d'aquesta web implica l’acceptació total i sense reserves dels termes i condicions que figuren en el present avís legal.


Cam. Joan Vila
caminada